Aby si zelenina uchovala co nejvíce cenných vitaminů a dalších látek, je třeba při její úpravě zachovávat určitý postup. Jak si v kuchyni počínat, aby měla pro tělo co největší přínos? Nechte se inspirovat několika tipy:

+ Zeleninu bychom měli

Číst dál...

Z kysaného zelí

Potřebujeme: 500 g kysaného zelí s nálevem, 1 lžíci sádla, 1 cibuli, bobkový list, celý pepř, červenou pálivou papriku, 3 kostky cukru, 4 větší brambory, kmín, polohrubou mouku, pikantní klobásu, kelímek zakysané smetany, sůl.

Číst dál...

Arabská káva

Kardamom patří mezi dlouholeté rostliny rodiny zázvorovitých. Roste v tropických lesích Indie, Srí Lanky a Číny. Jako koření se používají usušené plody se semínky uvnitř. Kardamom má světle nebo tmavě hnědou barvu a charakteristickou ostrou vůni

Číst dál...

Planety radí i varují

Předplaťte si nás

Předplatné Týdeníku SPIRIT

 

E-Shop

Inzerce týdne

Inzerce aktuální týden

2094711
DnesDnes720
VčeraVčera973
Tento týdenTento týden1693
Tento měsícTento měsíc16497

Partnerské weby