Pašerácký řízek

Potřebujeme: 8 menších plátků z vepřové kýty, mletý pepř, sůl, tuk na smažení. Těstíčko na obalení: 600 g očištěných brambor, 1 dl mléka, 2 vejce, asi 200 g hladké mouky, česnek

Číst dál...

Banány

Nesnášejí nízkou teplotu. Proto je raději neukládáme dlouhodobě do chladničky, ale zavěšujeme je špičkou dolů ve spíži.

Citrony

Číst dál...

Bazalka

Tradiční přísada do rajčatových pokrmů, důležitá zejména v italské kuchyni. Jedná se o přírodní utišující prostředek - uvolňuje napětí a zklidňuje nervovou soustavu. Také by

Číst dál...

Krůtí nudličky s nivou

Potřebujeme: 400 až 500 g krůtího masa, 100 až 150 g sýra niva, 300 g špaget, worcesterovou omáčku, mletý pepř, sůl, olej.

Postup: Krůtí

Číst dál...

Planety radí i varují

Předplaťte si nás

Předplatné Týdeníku SPIRIT

 

E-Shop

Inzerce týdne

Inzerce aktuální týden

2044763
DnesDnes391
VčeraVčera843
Tento týdenTento týden2295
Tento měsícTento měsíc19116

Partnerské weby