Kuřecí medailonky ve vinném těstíčku

Potřebujeme: 600 g kuřecího masa, sůl, tuk na smažení. Na vinné těstíčko: 1 dl bílého vína, 1 dl mléka, 2 vejce, 50 g strouhaného tvrdého sýra, hladkou mouku podle potřeby, 1 citron, petrželkovou

Číst dál...

Omáčky mají v české kuchyni bohaté zastoupení a patří tradičně ke klasickým jídlům. V zahraničí i ve speciálních restauracích se však můžete setkat též s celou řadou dalších omáčkových pokrmů, které u nás nemají tradici a někdy nám připadají až téměř exotické. Připomeňme

Číst dál...

Pašerácký řízek

Potřebujeme: 8 menších plátků z vepřové kýty, mletý pepř, sůl, tuk na smažení. Těstíčko na obalení: 600 g očištěných brambor, 1 dl mléka, 2 vejce, asi 200 g hladké mouky, česnek

Číst dál...

Banány

Nesnášejí nízkou teplotu. Proto je raději neukládáme dlouhodobě do chladničky, ale zavěšujeme je špičkou dolů ve spíži.

Citrony

Číst dál...

Planety radí i varují

Sleva na předplatné

Předplatné Týdeníku SPIRIT

 

E-Shop

Již čtete 30 let

Fotografie 0016

2281828
DnesDnes96
VčeraVčera1209
Tento týdenTento týden96
Tento měsícTento měsíc14077

Partnerské weby