Právě na stánku

Od 20. dubna do 3. května 2024

Týdeník Spirit si můžete koupit v tištěné podobě a prolistovat ho. Stejně tak si ale můžete přečíst jeho zajímavé články nebo horoskopy na svém tabletu a mobilním telefonu!

Tajemno, záhadná místa, podivné jevy a fenomény: Čarodějnický proces v Pendle Hill, utajovaná oblast 51, Kašperská strašidla, letadlo duchů, okénko Astrologické společnosti ČR…

Klíč ke šťastné budoucnosti: Aktuální předpovědi, numeroskop na květen, mandala pro posílení kreativity…

Meditace: Pro lepší metabolismus – proběhne ve dnech 22. a 29. dubna v čase od 20.00 do 20.10 hodin.

Zdraví: Babské rady na posílení imunity, co je antibiotikum chudých a co o zdraví prozradí čísla v datu narození?

Životní styl, tipy pro krásu, do domácnosti či na zahradu: Jak dodržet svá předsevzetí? Mrkev ve službách krásy, pečeme s ovocem…

Zajímavosti: Novinky ze světa vědy, observatoř Einstein hledá záhadné jevy, čtvercové vlny, jaké neobvyklé způsoby využívají některé celebrity, aby si udržely vitalitu a kondici?

Zábavný test, vaše příběhy, soutěže, křížovky, pranostiky…

Planety radí i varují

Na období od 20. do 26. dubna 2024

Udělejte něco pro zdraví – nemoci, ohrožené orgány – dle starých astrologických knih:

O víkendu si dejte pozor na jídelníček – obžerství bude zvláště nebezpečné a neodvratně se projeví nejen žaludečními obtížemi, ale hrozí i problémy se slinivkou. Ve středu je úplněk ve Štíru, a proto lze počítat s vyšší sexuální aktivitou. Je třeba reálně zhodnotit své možnosti, jinak hrozí i duševní újma.

Láska a vztahy:

Opatrně ve výběru partnerů, bude zvýšená možnost nákazy venerickou chorobou. Partneři ve stálých vztazích prožijí po hádce velmi příjemné chvíle.

Rada týdne:

Mohou vás ovládnout emoce – zachovejte ale slušnost.

Na období od 27. dubna do 3. května 2024

Udělejte něco pro zdraví – nemoci, ohrožené orgány – dle starých astrologických knih:

Tyto dny jsou dobré pro upevnění zdraví a fyzické kondice. Podle planet je vhodný pohyb a sport, tělo bude rychleji regenerovat a nabírat sílu. Překvapivě rychle se nyní zbavíte případné rýmy nebo kašle, které se s vámi táhnou od zimy. Naši předkové v této době používali kopřivový čaj.

Láska a vztahy:

Nové nápady a myšlenky výrazně přispějí k upevnění vztahů, proto organizujte výlety a vůbec všechny pohybové aktivity. To vše povede k neformálnímu provázání emocí.

Rada týdne:

Není vhodný čas pro změnu zaměstnání ani bydlení.