Právě na stánku

Od 18. do 31. května 2024

Týdeník Spirit si můžete koupit v tištěné podobě a prolistovat ho. Stejně tak si ale můžete přečíst jeho zajímavé články nebo horoskopy na svém tabletu a mobilním telefonu!

Tajemno, záhadná místa, podivné jevy a fenomény: Podzemí protkané tajnými chodbami, démoni na hradě Houska, čarodějnické schody, záhadní i děsiví pavouci, nejtajemnější místa Ukrajiny. Slyšeli jste o kymatice? Okénko Astrologické společnosti ČR…

Klíč ke šťastné budoucnosti: Aktuální předpovědi a horoskopy, numeroskop na červen, mandala proti nespavosti.

Meditace: Pro zdravé cévy – proběhne ve dnech 20. a 27. května v čase od 20.00 do 20.10 hodin.

Zdraví: Zdraví ve zkratce, co pomůže při zánětu močových cest?

Životní styl, tipy pro krásu, do domácnosti či na zahradu: Jednoduché tipy na hubnutí, káva dodá energii. Trendy brýle v letošním roce. Jak zatraktivnit balkon, proč se jahodám nedaří?

Zajímavosti: Novinky ze světa vědy, našel se ztracený letoun Amelie Erhart? Smažené karikatury, odborníci na fyziku či práva mezi českými a světovými celebritami…

Zábavný test, vaše příběhy, soutěže, křížovky, pranostiky…

Planety radí i varují

Na období od 18. do 24. května 2024

Udělejte něco pro zdraví – nemoci, ohrožené orgány – dle starých astrologických knih:

Věnujte, prosím, pozornost své kůži, právě na ní se odráží stav vašich vnitřních orgánů. V tomto týdnu bude k tomu dobrá konstelace planet. Vhodný čas je i pro kontrolu štítné žlázy a obecně pro odběry tělních tekutin a jejich rozbor.

Láska a vztahy:

Přitahuje vás dobrodružství, ale jste pevně jste zakotveni ve stávajících vztazích. Nepokoušejte se nic měnit – hlavně do současných lásek nezatahujte někoho jiného. Raději mlžte a vyhýbejte se odpovědi. Vyčkat je nyní velmi výhodné.

Rada týdne:

Vaše finanční situace se urovná i bez vašeho přičinění.

Na období od 25. do 31. května 2024

Udělejte něco pro zdraví – nemoci, ohrožené orgány – dle starých astrologických knih:

Ve čtvrtek je úplněk ve Střelci a postavení planet následně bude akcentovat játra a vše, co souvisí s tělesnou intimní oblastí. Zvýšená hygiena je na místě, a to i duševní. Tedy preferujte zdrženlivost.

Láska a vztahy:

Připravte se na období hádek a sporů – využijte ho k ukončení přežitých vztahů a rázně odmítněte vtíravé a neodbytné jedince.

Rada týdne:

Konec týdne přinese uklidnění, intimitu a romantický sex.