Právě na stánku

Od 6. dubna do 19. dubna 2024

Týdeník Spirit si můžete koupit v tištěné podobě a prolistovat ho. Stejně tak si ale můžete přečíst jeho zajímavé články nebo horoskopy na svém tabletu a mobilním telefonu!

Tajemno, záhadná místa, podivné jevy a fenomény: Obávaní pomocníci ďábla, pověsti dávných časů – U Tří podivných hlav. Skrytá symbolika dveří, pověst o vzniku první vinice na Mělnicku…

Klíč ke šťastné budoucnosti: Aktuální předpovědi, pranostiky, horoskop zdraví a mandala na posílení odvahy.

Meditace: Proti bolestem hlavy – proběhne ve dnech 8. a 15. dubna v čase od 20.00 do 20.10 hodin.

Zdraví: Proč nás trápí vysoký krevní tlak a jak správně čistit tělo? Černý česnek, fungují Ajurvédské brýle a je zdravější káva s cukrem nebo bez?

Životní styl, tipy pro krásu, do domácnosti či na zahradu: Každé tělo potřebuje rozhýbat, oblékněte se do růžové barvy. Kdy vysévat zeleninu, rostliny do koupelny. Ze zahraniční kuchyně…

Zajímavosti: Novinky ze světa vědy, záhadu obrazu vyřešila umělá inteligence, novinky z globálních laboratoří, stavy lišek a změny klimatu…

Zábavný test, vaše příběhy, soutěže, křížovky, pranostiky…

Planety radí i varují

Na období od 6. do 12. dubna 2024

Udělejte něco pro zdraví – nemoci, ohrožené orgány – dle starých astrologických knih:

Hvězdy doporučují zajít si na wellness nebo na rehabilitaci. Prostě bude výhodné nechat si udělat lymfatickou masáž, a je jedno, zda bude ruční či přístrojová. Nyní bude velmi účinná a bude mít jasné a výrazné přínosy pro zdraví.

Láska a vztahy:

Nejlépe se budete cítit ve stávajících vztazích. Doba není vhodná pro nové známosti a slibování či plánovaní budoucnosti. A už vůbec ne pro nahodilé známosti.

Rada týdne:

Vyřešte staré rodinné či pracovní spory.

Na období od 13. do 19. dubna 2024

Udělejte něco pro zdraví – nemoci, ohrožené orgány – dle starých astrologických knih:

Lidé, kteří si stěžují na svědění nebo dokonce bolesti kůže, by měli být velmi opatrní a rozhodně musí zajít ke specialistovi. Dle starých léčitelských knih se právě v tomto období na kůži zrcadlí stav našeho vnitřního těla – nadbytek či nedostatek látek a minerálů.

Láska a vztahy:

Dejte přednost rodinným vazbám, stále ještě přetrvává postavení planet, které přeje uzavřenému kruhu vztahů a preferuje tak osvědčené kontakty. Flirtování bude jen krátkým rozptýlením v šedi stereotypu.

Rada týdne:

Promluvte si s dětmi nebo s rodiči – obojí bude velmi milé.