Právě na stánku

Od 23. března do 5. dubna 2024

Týdeník Spirit si můžete koupit v tištěné podobě a prolistovat ho. Stejně tak si ale můžete přečíst jeho zajímavé články nebo horoskopy na svém tabletu a mobilním telefonu!

Tajemno, záhadná místa, podivné jevy a fenomény: Svatý Prokop postrašil papeže, odvrácená strana Měsíce, okénko Astrologické společnosti ČR, znamení zvěrokruhu a dlouhověkost...

Klíč ke šťastné budoucnosti: Aktuální předpovědi, horoskop zdraví, mandala pro posílení sebevědomí, numeroskop na duben.

Meditace: Pro dobrou náladu – proběhne ve dnech 25. března a 1. dubna v čase od 20.00 do 20.10 hodin.

Zdraví: Posilujte tělo i ducha, pomůže saunování při depresích? Desatero pro zdravou výživu, kmín na imunitní systém, velikonoční koupel se solí…

Životní styl, tipy pro krásu, do domácnosti či na zahradu: Dělejte si radost každý den. Velikonoční pokrmy. S modřenci přichází jaro, jak poznat kvalitu půdy na zahradě?

Zajímavosti: Novinky ze světa vědy, archeologové objevili unikátní sochu múzy, které celebrity a proč nedají dopustit na kanabidiol neboli CBD, jež se nachází v konopí setém?

Zábavný test, vaše příběhy, soutěže, křížovky, pranostiky…

Planety radí i varují

Na období od 23. do 29. března 2024

Udělejte něco pro zdraví – nemoci, ohrožené orgány – dle starých astrologických knih:

V pondělí je úplněk ve Vahách, lze tedy očekávat vyšší zátěž ledvin, zhoršení funkce močového měchýře a následně i bolesti kyčelních kloubů. Jednoznačně je nutné se vyhnout nachlazení, nekoukat na parádu a upřednostnit účelnost a ochranu zdraví.

Láska a vztahy:

Ve vztazích budete toužit po pomstě či pokání, které očekáváte od partnera. Obě tyto tendence se ale nenaplní. Ovládněte se a vynechte pomstychtivé kroky. Omluvy nečekejte, každý má svoji pravdu.

Rada týdne:

Kdo dokáže být diplomatem, zvítězí.

Na období od 30. března do 5. dubna 2024

Udělejte něco pro zdraví – nemoci, ohrožené orgány – dle starých astrologických knih:

V tomto týdnu, na přelomu dvou jarních měsíců, se tradičně projevuje sklon k problémům s pohyblivostí, častěji se vyskytují i bolesti v kříži a velmi bolestivé výhřezy plotýnek.

Láska a vztahy:

Braňte své vztahy, sjednejte si pořádek a vyjasněte si situaci, dokud je čas. Není od věci pohrozit případně i rozchodem.

Rada týdne:

Řekněte konečně, co vám v práci a nebo doma vadí.